Stadswandeling met boekje

Stadswandeling - wandelboekje

Stadswandelboekje Hanzestad Doesburg

Een stadswandeling door de Hanzestad Doesburg is een bijzondere ervaring. De historische rijkdom van de stad is af te lezen aan de prachtige gevels en het ongeschonden middeleeuwse stratenpatroon. De stad kent meer dan 150 monumenten en beeldbepalende panden.

Wilt u zelfstandig een wandeling maken door Hanzestad Doesburg? Bij VVV Doesburg is voor slechts € 3,25 een handig stadswandelboekje verkrijgbaar. In het boekje treft u een routebeschrijving en interessante informatie over alle bijzondere plekken in de stad. Met behulp  van dit boekje kunt u geheel zelfstandig een stadwandeling maken langs alle historische hoogtepunten van Doesburg.

Liever op pad met de stadsgids, kijk dan hier.

Dit ga je doen

De Bleek Doesburg
1

Parkeer gratis uw auto

Gratis parkeren aan De Bleek. Het centrum en het VVV kantoor is eenvoudig op loopafstand te bereiken via de Koepoortstraat. (3-5 minuten lopen)

Stadswandelboekje Hanzestad Doebsurg
2

Stadswandeling met boekje

Een stadswandeling door de Hanzestad Doesburg is een bijzondere ervaring. Met behulp van een handig stadswandelboekje (€ 3,25) - verkrijgbaar bij VVV Doesburg - gaat u op ontdekkingstocht langs de fraaiste plekjes en historische hoogtepunten van de stad.

Doesburgse Mosterdsoep
3

Aanrader: Proef de Doesburgse Mosterdsoep*

Na het rondstruinen door de historische binnenstad is het proeven van de enige echte Doesburgse Mosterdsoep een absolute aanrader. Bij diverse restaurants en eetcafés staat deze pittige soep op de kaart en is het de specialiteit van het huis. *Niet bij de prijs inbegrepen.