Hanzestad Doesburg

Stadswandeling of torenbeklimming + borrel

€ 16,50

Een leuke activiteit met je vrienden, familie of collega's.

Ga mee op pad met de gids voor een historische stadswandeling (optie 1) of torenbeklimming (optie 2) en sluit af met een gezellige borrel (optie 3) of flammkuchen (optie 4) bij Proeverij de Stadstuin. Een leuke activiteit met je vrienden, familie of collega's.

  •  € 16,50 per persoon + eenmalig € 10,- reserveringskosten.
  • Minimaal 2 -  maximaal 8 personen.
  • Tijdsduur: 13.30 - 17.00 uur
  • Dit arrangement is beschikbaar van woensdag t/m zondag.

Reserveren kan telefonisch (0313 479 088) of per email (info@vvvdoesburg.nl), bij voorkeur tot minimaal 1 week van tevoren. Dit arrangement kunt u zelf aanvullen door vooraf en bezoek te brengen aan een van de musea in de binnenstad, lekker even door Doesburg te slenteren, te winkelen, de vispassage de IJsselkade of de lage linies te bezoeken van onze prachtige Hanzestad.

Dit ga je doen

Op met met de stadsgids door Doesburg
1

Optie 1: Stadswandeling met gids | 13.30 - 15.00 uur

Ga mee met de stadsgids op ontdekkingstocht langs de fraaiste plekjes en historische hoogtepunten van de stad. Een stadswandeling door de Hanzestad Doesburg is een bijzondere ervaring. De historische rijkdom van de stad is af te lezen aan de prachtige gevels en het ongeschonden middeleeuwse stratenpatroon.

Torenbeklimming Hanzestad Doesburg
2

Optie 2: Torenbeklimming met gids | 13.30 - 15.00 uur

Ga mee op pad met de torengids en bekijk Doesburg van boven! Met een hoogte van 94 meter is de Grote of Martinikerk het hoogste gebouw van Gelderland en Hanzestad Doesburg. Onder leiding van de torengids kun je de 220 treden van toren te beklimmen. Deze beklimming wordt beloond met een spectaculair uitzicht over de Hanzestad, het IJssellandschap en vergezichten over de Veluwezoom, Achterhoek en Liemers.

Proeverij de Stadstuin
3

Borrelen bij Proeverij De Stadstuin | 15.00 - 17.00 uur

U wordt ontvangen in Proeverij de Stadstuin, een prachtig Rijksmonument voor de proeverij naar keuze: een selectie van 3 wijnen (rood of wit) of 3 La Trappe speciaalbieren. U krijgt daarbij bijpassende hapjes.

Flammkuchen
4

Of i.p.v. een borrel: Flammkuchen | 16.00-17.00 uur

U krijgt een flammkuchen naar keuze zalm, parmaham of vega daarnaast een lekker kopje koffie, thee of cappuccino.