3-daags Cultureel en Culinair Doesburg

€ 115,00

3-daags Cultureel en Culinair Doesburg: Volop cultuur, fijn overnachten en lekker eten!

Cultuurliefhebbers hoeven zich in Hanzestad Doesburg en omgeving niet te vervelen! Op loopafstand van het Stadshotel vindt u tal van musea,  galeries en ateliers.  Als u door de historische binnenstad wandelt, ziet u rijk versierde gevels, monumentale panden en middeleeuwse straatjes. ’s Avonds ontvangen wij u graag in ons restaurant de Kade voor een culinair driegangen verrassingsdiner.

Inhoud van dit arrangement:

  • 2 overnachtingen
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 2x driegangen verrassingsdiner

Dit ga je doen

Stadshotel Doesburg
1

Ervaar de Doesburgse gastvrijheid

Wakker worden in een Hanzestad met een rijke historie voor de deur? Bij Stadshotel Doesburg kunt u sfeervol overnachten in één van de 24 comfortabele kamers. Dit heerlijke hotel ligt aan de rand van de historische stadskern, direct aan de IJssel.

 

Bezoek Doesburg
2

Ontdek de "geheime" details van Lalique

René Lalique (1860- 1945) wordt de Da Vinci van de juwelen- en glaskunst genoemd. De werken van de “meester” uit de art nouveau en art deco periode zijn vervuld van symboliek en “geheime” details. Musea uit de gehele wereld, waaronder het “Metropolitan museum of Art” uit New York, geven werken in bruikleen aan het museum. Het museum is gehuisvest in een tweetal oude Rijksmonumenten waar bezoekers gastvrij worden ontvangen in een sfeervolle ambiance. Gasten krijgen door de uitleg van gidsen en beeldschermen in het museum inzicht in de symboliek en de “geheime” details die Lalique in zijn objecten heeft verwerkt.

Reviews