B&B Den Olde Akker

B&B Den Olde Akker

Een prachtig huisje gelegen tussen Voor- en Achter-Drempt. Omgeven door weiland. Één kilometer van Doesburg. Heerlijk om in de winter en in de zomer te verblijven. Huisdieren en binnenshuis roken is helaas niet toegestaan.

Den Olde Akker is een bakhuisje (zoals dat vroeger werd genoemd) gelegen in Drempt. Drempt is een klein plaatsje waarvandaan veel leuke uitjes kan worden ondernomen. De mooie Hanzesteden Doesburg (op 1 km afstand), Zutphen (op 20 km afstand) en Bronkhorst (op 15 km afstand).  Daarnaast is er op loopafstand (500m) een pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker. In Dieren is er een historische stoomtrein waarmee naar Apeldoorn gereden kan worden en de De Spelerij, zeer leuk voor kinderen. De provinciehoofdstad Arnhem met onder andere Burgers Zoo en het Nederlands Openlucht Museum ligt op 30 km afstand van Drempt. In Doetinchem is Het Land van Jan Klaassen, wat ze…

Lees verder

Een prachtig huisje gelegen tussen Voor- en Achter-Drempt. Omgeven door weiland. Één kilometer van Doesburg. Heerlijk om in de winter en in de zomer te verblijven. Huisdieren en binnenshuis roken is helaas niet toegestaan.

Den Olde Akker is een bakhuisje (zoals dat vroeger werd genoemd) gelegen in Drempt. Drempt is een klein plaatsje waarvandaan veel leuke uitjes kan worden ondernomen. De mooie Hanzesteden Doesburg (op 1 km afstand), Zutphen (op 20 km afstand) en Bronkhorst (op 15 km afstand).  Daarnaast is er op loopafstand (500m) een pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker. In Dieren is er een historische stoomtrein waarmee naar Apeldoorn gereden kan worden en de De Spelerij, zeer leuk voor kinderen. De provinciehoofdstad Arnhem met onder andere Burgers Zoo en het Nederlands Openlucht Museum ligt op 30 km afstand van Drempt. In Doetinchem is Het Land van Jan Klaassen, wat zeer vermakelijk is voor de jonge kinderen. Voor meer leuke uitjes kijk op http://www.achterommetjes.nl/.

Inrichting

Een slaapkamer met 2 x 1 boxspring (uit elkaar te schuiven),
Een vide slaapkamer met 2 x 1 boxspring (uit elkaar te schuiven),
Een badkamer met douche en toilet, Een volledig ingerichte keuken,
Een zitkamer met tv en dvd-speler en een bedbank (1persoons),
Fiets- en parkeergelegenheid op eigen terrein en een ruime tuin met verschillende zitjes,
Fietsenservice aanwezig

Aanwezig

Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken, een kinderbedje en een kinderstoel.
De volledig ingerichte keuken bevat onder andere een oven, magnetron, senseo koffieapparaat en een waterkoker.
Toegang naar Wi-Fi.

Prijzen

Overnachting exclusief ontbijt: € 37,50 per persoon (inclusief ontbijt € 42,50 p.p.) Kinderen t/m 4 jaar gratis. Kinderbedje € 5,-

Reserveringen voor 1 nacht extra kosten € 5,- p.p. ,  Reservering bij 1 persoon € 5,- per nacht extra

Lees minder

Locatie

Neem alvast een kijkje