Het Arsenaal 1309

Het Arsenaal 1309

Een stadshart hoort te kloppen. Daarom valt er bij Het Arsenaal 1309 in Doesburg van alles te beleven. Voor jong en oud, levensgenieters uit d…

Lees verder

Een stadshart hoort te kloppen. Daarom valt er bij Het Arsenaal 1309 in Doesburg van alles te beleven. Voor jong en oud, levensgenieters uit de buurt of dagjesmensen van veel of iets verder weg. In het grand café en in de sociëteit (elke vrijdagavond een “vrijdag-avond café met Debby) bijvoorbeeld. Daar wemelt het van de lekkerbekken die gezellig een vorkje meeprikken en wat drinken. Levensgenieters kunnen ook terecht bij de wijnkoperij en de whisky-winkel. Want waarom zou je zo’n lekker flesje niet mee naar huis nemen? Als je voorlopig nog niet van plan bent om naar huis te gaan: ’s avonds draait er vaak een mooie film in de filmzaal (of is er een lezing bij te wonen). Natuurlijk staan de deuren van Het Arsenaal 1309 ook wagenwijd open voor iedereen die (gewoon) even wat langer wil genieten van de historie van het gebouw wat voorheen diende.

De gerechten die we serveren worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen. Zo doen we zaken met de buffelboerderij uit Zevenaar of vind je de biologische kemperkip uit de Achterhoek op onze kaart. Daarnaast hebben we meerdere Bronckhorster bieren uit Rha op onze tap! En wat dacht u van onze eigen kippen? Die leggen heerlijke eieren! Maar moeilijk doen we er niet over, want eten, of je nu voor het ontbijt, de lunch of het diner gaat: het moet gewoon lekker en eerlijk zijn! Ons motto: Geniet!

Lees minder

Locatie