Ter Steeg Lederwaren

Meipoortstraat 4, 6981 DK Doesburg | Tel: +31 313 472 427 | Toon op kaart

Wij zijn een meer dan 100 jaar jong bedrijf met een grote liefde voor leer en kwaliteit. Onze collectie bestaat uit merken die dit ook hoog in het vaandel hebben staan.

Storytelling Awards

Voor het 2e achtereenvolgende jaar is Ter Steeg Lederwaren uitgeroepen tot winnaar van de Storytelling Awards in de categorie Leather and Shoes. Hieronder staat een stukje uit het beoordelingsrapport:
“Bij binnenkomst kom ik ogen tekort. Ik kijk rond met een WOW gevoel. Er hangt een fijne sfeer in de winkel, direct bij binnenkomst is duidelijk zichtbaar dat de winkel een breed assortiment heeft met veel variatie in kleur. De medewerker neemt de tijd om mee te denken met de klant. Ook wordt uitgebreid de tijd genomen om meer te vertellen over de achtergrond van het merk; het land van herkomst, het materiaal, het idee van de ontwerper en de wijze waarop de tassen geproduceerd worden. De fantastische uitstraling van de winkel met de enorme diversiteit aan tassen is geweldig. De medewerker is erg vriendelijk en klantgericht. De productkennis en achtergrondinformatie van de tassen weet de medewerker heel goed te verwoorden" aldus de Mystery Shopper.

U bent dus van harte welkom om dit zelf te beoordelen.

Website E-mail Telefoon