‘Proeverij Wijn Bier De Stadstuin’ + stadswandeling of torenbeklimming

Na een historische stadswandeling of een leuke torenbeklimming wordt u ontvangen in Proeverij de Stadstuin voor een proeverij van wijn of bier. Dit arrangement is een samenwerking tussen VVV Doesburg en Proeverij De Stadstuin. Dit arrangement is beschikbaar op donderdag t/m zondag, start wandeling of torenbeklimming mogelijk vanaf 13.30 uur. Te reserveren voor minimaal 2 en maximaal 8 personen.

Arrangement ziet er als volgt uit:

  • Naar keuze voor de bier- of wijnproeverij een historische stadswandeling of een leuke torenbeklimming. Beide zijn onder leiding van een gids. U geeft bij reservering aan wat u wilt en hoe laat.
  • Voor de proeverij bent u welkom bij Proeverij De Stadstuin gevestigd in een uit 1500 stammend Rijksmonument. Dit gebouw was voorheen een bakkerij waar ”Doesburgsche Moppen” (koekjes) werden gebakken.
  • De proeverij bestaat uit drie wijnen (rood of wit) of drie La Trappe bieren. U krijgt daarbij bijpassende hapjes.
  • Het arrangement begint om 13.30 uur en eindigt om 17:00 uur. Uiteraard kunt u altijd blijven om een hapje te eten. (Ter plaatse af te rekenen).

Kosten van dit arrangement € 19,00 per persoon + eenmalig € 10,- reserveringskosten.
Reserveren via VVV Doesburg bij voorkeur minimaal 1 week van tevoren.
Te reserveren voor minimaal 2 en maximaal 8 personen.

Bovenstaande arrangement kunt u zelf aanvullen door vooraf of erna een bezoek te brengen aan een van de musea in de binnenstad, lekker even door Doesburg te slenteren, te winkelen, de vispassage, de IJsselkade en of de lage linies te bezoeken van onze prachtige Hanzestad.