Naar wie zijn wij op zoek?

Kom het leuke team van vrijwilligers bij het VVV-kantoor versterken en draag bij aan een gastvrij Doesburg. Samen met uw inzet en kennis kunnen wij zorgen dat de bezoeker van de stad, zijn weg kan vinden.

U staat bezoekers te woord aan de balie en aan de telefoon. Bezoekers kunnen terecht bij ons voor een stadswandeling, torenbeklimming, huifkartocht, toeristische informatie, fiets- en wandelroutes, toegangsbewijzen, VVV bonnen en nog veel meer. Daarnaast regelt u arrangementen voor groepen. U zit altijd samen met een andere vrijwilliger op het kantoor, samen weet je meer. Als vrijwilliger bent u onderdeel van een team. Kortom vindt u het leuk om mensen te woord te staan en te helpen met informatie en heeft u tijd over kom dan langs en vraag meer informatie of draai een dagdeel mee. Of wil je als jongere een tijd ervaring op doen om beter op de arbeidsmarkt voor de dag te komen dan is dit misschien voor een tijdje een goede leerschool.

Wij vragen vrijwilligers die minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar te zijn. Wij zijn ook op zaterdag open en eens per maand op de Culturele Zondag en een aantal feestdagen.

Meld je nu aan als vrijwilliger!

Voor meer informatie of aanmelding, bel (0313-479088) of mail (info@vvvdoesburg.nl) of kom langs op het kantoor aan de Gasthuisstraat.